Skip to main content

Orange dezvolta reteaua broadband si lanseaza un nou serviciu integrat de telefonie fixa si internet

Bucuresti, 31 Octombrie 2007 -  dezvoltarea retelei de broadband mobil - in premiera, HSUPA la 1,46 Mbps in 42 de orase - 3G+ la 3,6 Mbps in 42 de orase - in Bucuresti, 3G+ la 7,2 Mbps cea mai mare viteza la internet mobil  servicii mobil-fix-internet prin Home & Office Pack
dezvoltarea retelei de broadband mobil
Orange lanseaza in premiera in Romania tehnologia HSUPA (High Speed Uplink Packet Access), care ofera clientilor din 42 de mari orase din tara viteze marite de incarcare (uplink) a datelor, de pana la 1,46 Mbps. Viteza marita de uplink prin HSUPA va fi apreciata in mod special de clientii care obisnuiesc sa trimita prin e-mail atasamente de mari dimensiuni, sa incarce fisiere si continut pe diferite site-uri, sa se joace jocuri in retea sau sa realizeze videoconferinte.Accesul la viteza HSUPA este inclus in planul tarifar Internet Unlimited Office Plus 3G+, astfel incat clientii care utilizeaza acest plan tarifar beneficiaza automat de viteza HSUPA. In cazul in care utilizeaza alte planuri tarifare 3G+, clientii Orange pot activa optiunea Fast Upload (HSUPA) la tariful de 5 EUR/luna/SIM.
Orange a extins reteaua de broadband mobil si ofera acum servicii de date mobile 3G+ la viteze de pana la 3,6 Mbps in 42 de mari orase din tara.
In premiera in Romania, Orange lanseaza servicii de date mobile cu viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps, in prezent cea mai rapida conexiune mobila la internet de pe piata locala.
Serviciile 3G+ cu viteze de pana la 7,2 Mbps sunt disponibile in mai multe zone din capitala, precum Piata Unirii, Bd. Magheru-Universitate, Piata Victoriei, Pipera-Iride, Pipera-Erou Iancu Nicolae si Baneasa - Aeroport. Harta acoperirii 3G+ poate fi consultata la adresa http://www.orange.ro/covintl-body-ro.html. De noile viteze de conectare la internet beneficiaza clientii care utilizeaza un abonament Internet Unlimited Office Plus, in valoare de 30 EUR/luna.
Promotional, pana la 31 decembrie, clientii Orange care achizitioneaza un abonament de date mobile beneficiaza de abonament gratuit timp de o luna la pachetele Pocket Email 5MB, Pocket E-mail & Internet 30MB, precum si la toate pachetele cu trafic nelimitat la internet si intranet. Oferta completa poate fi consultata la adresa http://www.orange.ro/abonamente-date/.
servicii mobil-fix-internet prin Home & Office Pack
Orange anunta lansarea Home & Office Pack, un pachet de servicii integrate care ofera telefonie fixa si conexiune broadband la internet atat companiilor cat si utilizatorilor individuali. Serviciul Home & Office Pack este disponibil prin intermediul unui SIM si al unui dispozitiv HSDPA. Dispozitivul permite conexiuni simultane de voce si date, atat prin WiFi, cat si prin cablu de retea obisnuit, pentru unul sau mai multe computere.
Numerele alocate pentru serviciul de telefonie fixa Orange sunt de forma 0374 xx xx xx , iar apelurile de la numerele de mobil Orange catre numere de fix Orange vor fi considerate apeluri in retea. Clientii Orange trebuie sa isi defineasca zona fixa de la birou sau de acasa, prin apel la numarul dedicat 7999, chiar din locatia de unde vor utiliza serviciile de telefonie fixa. Zona fixa poate fi schimbata la cerere, iar fiecare modificare costa 5 euro.
Abonamentele Home & Office Pack costa 12 EUR, 24 EUR sau 36 EUR, in functie de numarul de minute si traficul internet incluse. Detalii despre oferta comerciala se gasesc la adresa www.orange.ro.
Clientii care detin deja unul sau mai multe abonamente de telefonie mobila la Orange si achizitioneaza Home & Office Pack vor beneficia de convorbiri gratuite de pe numarul fix catre numerele de mobil si de pe numerele de mobil catre numarul fix Orange. Doar in cazul abonamentului Home & Office Pack 12, convorbirile gratuite sunt valabile de luni pana vineri, intre orele 6:00 p.m. si 8:00 a.m. si in week-end. In afara acestui interval, apelurile sunt tarifate la tarifele standard.
‘Prin dezvoltarea retelei broadband si lansarea unei oferte care combina accesul la internet in banda larga cu telefonia fixa si telefonia mobila ne tinem promisiunea de a oferi servicii integrate utilizatorilor individuali si companiilor mici si mijlocii. Dorim sa oferim clientilor nostri servicii simple, usor de utilizat acasa, la birou sau atunci cand calatoresc”, a declarat Richard Moat, CEO Orange Romania.
Sursa: comunicate de presa.ro
1,46Mbps upload mi se pare impresionant, desi stiu ca serviciile nelimitate vor fi doar ca nume nu si in practica si mai stiu ca acoperirea va fi restransa, eu cred ca isi iau masurile de a combate ofertele vodafone odata ce vor trece pe tehnologia VoIP

Popular posts from this blog

Test New ALFA-AWUS036H v.2 (1.000mW) VS ALFA-AWUS036H v.1 (500mW)

- Recently emerged the New ALFA-AWUS036H v.2 (1.000mW), and these are the tests. TEST WITH NETSTUMBLER 1) usb da 100mW chipset railink 2) usb da 200mW chipset railink rt73 3) intel 2200 b/g con connettore esterno rp-sma 4) Alfa-AWUS036H 500mW 5) New Alfa-AWUS036H V2 da 1.000mW

TBS5520 Multi-standard TV Tuner USB Box review

Noul TBS5520 Multi-standard TV Tuner USB Box a celor de la TBS se foloseste de RafaelMicro R848 multi-standard tuner si  AVL6882 Demodulator pentru a reda urmatoarele standarde: ETSI EN 302-755 V1.3.1 (DVB-T2/T2-Lite) ETSI EN 300-744 V1.6.1 (DVB-T) ETSI EN 300-429 V1.2.1 (DVB-C) ETSI EN 307-421 V1.2.1 (DVB-S2) ETSI EN 300-421 V1.1.2 (DVB-S) ARIB STD-B31 V1.6-E2 (ISDB-T) ITU-T J.83 Annex B 12/2007 (J.83/B) http://www.tbsdtv.com/products/tbs5520_multi-standard_tv_tuner_usb_box.html Pe aspectul fizic nu insist, sunt destule fotografii pe internet, vreau doar sa punctez cateva aspecte: pentru alimentare este necesar cablu Y USB - este singura modalitate de a furniza energie si de aici avem o limitare in ceea ce priveste functionalitatea cu motor HH mobilitate sporita si posibilitatea alimentarii directe din bateria unui notebook sau chiar conectarea la Tableta Android (de indata ce driverele vor fi gata) “TBS 5520 USB2.0 in warm state” nici rece dar nici fierbin

FTS4BT Wireless Bluetooth® Protocol Analyzer & Packet Sniffer

Complex & Ever Changing Bluetooth is an extremely complex software and hardware technology that is evolving fast. Even the most experienced Bluetooth developers and test engineers are challenged by keeping up with the latest changes from the baseband all the way to the profile level. Interoperability There are now enough Bluetooth-enabled devices on the market to prove that the technology is viable. Commercial success is tied to making sure that your devices interoperate smoothly so consumers can realize the benefits of Bluetooth. Currently Supported Version 2.1+EDR Features: Extended Inquiry Response. Secure Simple Pairing. QoS. Non-Automatically Flushable Packet Boundary Flag. Sniff Subrating. Erroneous Data Reporting. Encryption Pause and Resume. Link Supervision Timeout Changed Event. Security Mode 4. Supports EDR (Enhanced Data Rate): FTS4BT is the only analyzer currently on the market to support Bluetooth v2.1 + EDR. Finger-sized Bluetooth ComProbe: Air sniffing hardware